Plaksluiters Tape glasplaat glaswand

Jippie's
5694-2400-19
    Levertijd:Maximaal 3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Montagesetjes voor Configure Stair Gate. Plakkers en kabelbandjes. 2 stuks aan één eindspijl.

Voor welke situatie: 
Bijna alle hekjes worden bevestigd met schroeven. Dat is ook de beste en veiligste manier om een traphekje goed te bevestigen. Maar soms kom je een glaswand tegen. Dan is het onmogelijk om te boren. Daarom hebben wij een “plaksetje” ontwikkeld, dat alleen voor de glaswand (of aluminium metaal) gebruikt kan worden in combinatie met onze systeemhekken. Het zijn speciale vierkante plakkers waar een kabelbandje doorheen kan die de laatste spijl vasthoudt.

Montage:
1. Zorg dat de ondergrond schoon en vetvrij is.
2. Monteer het hekje inclusief de eindspijlen en plaats dit voor de opening. Schuif net zo lang totdat u tevreden bent over de plaats van het hekje.
3. U ziet aan de kant van de glaswand waar de eindspijl zit.
4. Gebruik 2 plaatjes per spijl. Ongeveer 10cm vanaf de grond en 10cm vanaf de bovenkant. Plak de plaatjes op de wand, druk ze aan, en geef ze de tijd om te hechten. Let op: De plaatjes hebben pas na 48 uur de volledige hechting bereikt!
5. Doe de kabelbandjes door de plaatjes en door de eindspijl van het hekje.
6. De kabel bandjes moeten los-vast zitten.


BELANGRIJK: omdat de hechting van de plaatjes in het begin nog los kan schieten, moet u dus niet gaan “trekken” aan het kabelbandje. Los-vast is perfect. Het hekje mag een klein beetje beweging hebben. De bedoeling van deze blokjes is dat het hekje niet kan wegschuiven. Waarschuwing:
Wij hebben het systeem in de praktijk getest en het bevalt uitstekend. Maar U moet het wel  zien als een noodmaatregel. De standaard meegeleverde bevestigingsset bij het hekje geeft door het boren en schroeven de meest optimale beveiliging en die adviseren wij dan ook. Alleen als het niet anders kan, als u absoluut niet kunt boren of schroeven, dan kunt u dit setje gebruiken als een noodoplossing. Wij geven evenwel GEEN garantie voor deze bevestiging. 

Babyproofers®: 9 december 2008.