BabyDan Traphek Klemhek PremierPlus incl. drempel en wallcups 86-93cm

BabyDan
2 SPIJLEN
5705548042608
NIEUW
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

BabyDan Traphek Klemhek PremierPlus incl. drempel en wallcups 86-93cm

#traphek #klemhek
BabyDan Premier True Pressure Gate White and No Trip Step Plate.

BabyDan Premier PLUS met GRATIS anti-struikel strip en transparante wall-cups 2 spijlen 73.5 tot 93 cm
In de kleur WIT.

HET MEEST COMPLETE PREMIER KLEM TRAPHEKJE.

De PREMIER-PLUS is de eerste van de nieuwe SERIE die worden geleverd met een GRATIS Anti-Struikel drempeltje.  Dit is een setje van 2 DREMPELTJES die je voor en achter onder het balkje een klemhekje wordt geplaatst.
Daardoor heb je een SCHUINE zijkant en minder risico op struikelen.
De set bestaat uit twee delen, maar je kunt ze ook per stuk gebruiken als je dit drempeltje maar een een kant nodig hebt.

BayDan Premier PLUS Traphekje Klemhekje

Merk: BabyDan
Type: Traphek
Soort: Klemhek
Hoogte: 73cm
Breedte: 86-93,3cm
Spijlafstand: 5,6cm
Materiaal: Metaal
Kleur: Wit

BayDan Traphekje Premier PLUS Klemhekje GRATIS DREMPEL en GRATIS WALL-CUPS 2 SPIJLEN 86-93,3cm Wit
Levering:
Bij bestelling en betaling voor 12 uur kan het hekje de volgende werkdag bij u in de hal staan.

De juiste maat.
Belangrijk: Je moet nu natuurlijk wel de goede maat meten. Hoe moet je de juiste maat nemen? Er zijn twee maten. Op de vloer (tussen de plinten) en op 75cm hoogte. (Het kan zijn dat er een plint onder op de muur zit.) Met die twee maten kun je het juiste hekje zoeken. Een hekje dat tussen alle twee de maten past is de juiste.

Wat koop je.
De premier van Baby Dan in het wit is een oersterk METALEN klemhekje. Het is een van onze toppers. Ze worden geleverd in een neutrale witte doos. Als je de kleinste (goedkoopste) uitvoering koopt dan zitten er GEEN uitbeidingen in de doos. Met elke uitbreiding "stap" zitten er meer onderdelen in de doos. Elke "stap" is een spijl extra. Daarnaast zit er ook een doosje met de kleine onderdelen. Zoals de 2 stelschroeven voor boven en 2 speciale stelschroeven voor onder. 4 GRATIS wall-cups ( kleine tranparant schijfjes.)

Hoe werkt een klemhekje: De Premier is een oerdegelijk klemhekje van Baby Dan dat ZONDER boren of SCHROEVEN dat tussen twee muren kan worden geklemd. Maar ook in een deuropening of in een kozijn. ( alleen NIET in een raam) Het hekje kan eenvoudig met een hand door een volwassenen worden geopend, maar een kind lukt dat nog niet. Het openen doe je in TWEE bewegingen. Eerst handel ontgrendelen en naar boven zetten. Daarna het deurtje ong. 15 mm optillen. Het deurtje zit ook onder vast. Wallcups zitten er GRATIS bij: Het hekje is zowel goedgekeurd voor boven- als onder- aan de trap. In het doosje van de onderdelen zitten ook 4 kleine GRATIS transparanten wall-cups die je aan de muur of deur kunt schroeven (of plakken.) Voor brede maten en voor boven aan de trap adviseert de fabrikant altijd de wall-cups te gebruiken. Die verhogen de veiligheid van dit hekje aanzienlijk. Opmerking, bij montage OP een trede is de kans groot dat de maten NIET in de range vallen. Daarom adviseren wij dit hekje NIET op een trede te monteren. ( Hekjes die OP een trede staan geven een verhoogde kans op struikelen!.)
BabyDan Premier True Pressure Gate White has an easy to operate slim line handle and is still the only true pressure fitted stair gate. Available in the Netherlands. Fit the No-Trip Step Plate around the bottom bar of the gate creating a gentle sloping ramp over the trip bar, ensuring maximum safety for your home.
Fits openings from 73.5cm to 93.3cm
Pressure fitted white powder-coated steel gate
One-handed operation
Two way opening with double locking mechanism
Extends up to 119.3cm with extensions sold separately
Pressure Indicator ensures gate is installed correctly
Height of gate 72cm
 
Tested and approved in accordance with: EN1930:2011
Gebruiksaanwijzing

KLIK HIER VOOR DE GEBRUIKSAANWIJZING

Gerelateerde Producten