Bettacare Traphekje Klemhek Auto-Close Gate Wit 75 - 82cm

Bettacare
5016830000214
5016830000214
Auto Close
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bettacare Auto Close Gate combineert de unieke functie van het met 1 hand te openen en het automatisch sluiten.

Auto-Close

Bettacare Auto-Close Klemhek 75 - 82 cm is een uniek hekje. Door zijn afmeting is het geschikt voor bij een trap. Maar de vele variaties op de uitbreiding zoals de 1 spijl, 2 spijlen, 5 spijlen en 11 spijlen. Kan je het klemhek op bijna alle plaatsen in binnenshuis klemmen. Mits het wel in een rechte lijn op de grond staat.

Heel veel ouders zijn op zoek (op het internet) naar een hekje om de keuken af te sluiten. De gehele keuken afsluiten is de beste methode om vergiftigingen of verbrandingen te voorkomen.
Daarbij staat het kind ook niet in de weg als je aan het koken bent.
De locatie voor de autoclose:
- Plaats je meestal in huis in gang. Richting de doorgang van de trap.
- In de keuken bij het fornuis of gootsteenkastje waar alle huishoudelijke schoonmaak producten staan.
- Woonkamer of living waar een soort "box" creëert waar je kindje in een veilige omgeving kan spelen. En niet lastig wordt gevallen door honden of oudere kinderen.
- Deur mocht je een brede doorgang hebben van de deuren. Maar meet het eerst van te voren.
- Trap onder en of beneden. Maar meet eerst van te voren of het gaat passen.
Grootste voordeel van een klemhek is dat je niet hoeft te schroeven in je muren, in het frame of kozijn. Zeker wanneer je een metalen frame hebt. Waar in je echt niet kan schroeven.
Wat een grote vergissing is. Dit geldt voor alle klemhekjes.
Je kan een klemhek niet snel weghalen en terugplaatsen.
Wat veel ouders en grootouders ( oppas opa en oma ) denken.
Klemhek is semi-permanent in huis. Je bent niet binnen 10 minuten klaar wanneer je een klemhekje weghaalt of teruggeplaatst is.

Bettacare Auto-Close Klemhek wit
Hoogte: 75 cm.
Breedte: 75-82 cm.
Materiaal: Metaal

Traphekjes.nl heeft samen met Bettacare een hekje ontwikkeld dat kan doorgroeien tot wel 204 cm breedte! En waarbij je GEEN gaten in de muur hoeft te schroeven. Je begint met deze basis-set en steeds kun je er uitbreidingen aan bevestigen waardoor je bijna voor iedere maat doorgang een hekje kunt samenstellen. Om het je gemakkelijk te maken hebben we hier ook de VARIATIES bij gemaakt. ( die zie je wat verder)
Meet de doorgang van de keuken en zoek in de variaties de maat die je nodig hebt.
De schroeven aan de zijkant kunnen naar binnen ( de kleinste maat) en naar buiten ( de grootste maat) worden gedraaid. Als u de maat gevonden heeft, die u nodig heeft dan past het hekje altijd.

Van het hekje zelf zijn een paar dingen die je moet weten:
Het hekje heeft een hoogte van 75cm
Het hekje kun je gemakkelijk met één hand openen ( in twee bewegingen)
Autoclose: d.w.z. als je door het deurtje loopt dan valt het deurtje achter je automatisch weer in het slot.

Dit hekje is (bijna) altijd uit voorraad leverbaar. 1 jaar garantie

Opmerking 1: In de doos zitten ook zelfklevende "wall-cups" Dat zijn plaatjes die extra veiligheid geven aan het hekje en die er GRATIS bij zitten ( bij montage boven aan een trap en bij meer dan 110cm adviseren wij deze ook te bevestigen) .

Opmerking 2: Als je de doos opent dan zit het hekje met een "kabel-bandje" vast. Als je dat bandje door knipt dan schiet het hekje ineens iets terug en krijg je een soort "V"-vorm. Dat is geen las fout, dat is de bedoeling. Als je de schroeven gaat aandraaien dan komt er "DRUK" op het frame. Je moet de schroeven aandraaien tot dat de sluiting mooi aanpast. Het frame is dan weer een soort "U"-vorm. De Engelse spreken dan van een power-frame.

Open gaat dan ook heel eenvoudig.
Met je duim eerst de vergrendeling terug duwen, en dan iets op tillen. Een auto-close hekje ( zoals dit) gaat altijd maar naar een kant open. Deurtje rustig in het slot laten vallen. ( let op dat ander kinderen het hekje niet DICHT-GOOIEN !) Dan kan de vanger eventueel sneuvelen ( Geen nood; we verkopen ook de reserve onderdelen voor dit hekje)

Wanneer je een klemhekje langer dan 200cm wilt raad ik je toch aan om naar het systeemhek van BabyDan  te kijken.

Het hekje ziet er altijd zo uit als het uit de verpakking komt: het staat in een lichte ‘V’-vorm. Dit zorgt voor de noodzakelijk spanning zodat het goed vastgeklemd wordt. Dus: bovenste klembouten zo ver uitdraaien dat het afgebeelde slotje goed grip krijgt.

De opening van het deurtje van het auto-close klemhekje:  Je hebt 2 handelingen nodig. De werking van het deurtje van het klemhekje.

- Fase 1. Met je duim schuif je het lipje naar achteren.

 

 

 

 

 

 

 

- Fase 2. En dan til je het hele deurtje op.

 

 

 

 

 

 

 

Auto-Close Gate Standard Size (75-82cm) * Automatically closes and locks by itself, eliminating the danger of a gate left open. No need to turn and close the gate yourself. * Patented new type of locking handwheel - Child-proof and can not be over tightened or work loose in use. * Multiple extensions available. 7.2 cm, 14.4 cm, 36.0 cm and 79.2 cm Use to extend the gate width up to 155 cm. * Easy to follow installation instructions.

Model: Klemhek
Kleur: Wit
Spijlafstand: 6 cm
Hoogte: 75cm
Doorgang: 50cm
Materiaal: Metaal
Muurbevestiging: Ja
Verlengstukken: Nee
Goedkeuring: Ja
Tested and approved in accordance with EN1930:2011
Gerelateerde Producten