BabyDan Premier PLUS Wit Traphek Klemhek 86-93,3cm ( 1 spijl + 1 spijl )

BabyDan
5705548026530
5705548026530
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bd Premier Indicator Wit 73.5-93.3cm heeft een betere en eenvoudige handvat heeft gekregen. Gaat open met één hand en één knopje.

Baby Dan Classic Premier!
BabyDan Premier Klemhekje
Het BabyDan Premier Klemhekje is een veiligheidshekje waarvoor verschillende artikelen verkrijgbaar zijn. O.a een drempeltje of Y-spindles.  Je kan het klemhekje volledig aanpassen aan jouw wensen. Het hekje wordt bevestigd door middel van klembevestiging.
Het BabyDan Premier Klemhekje is eenvoudig met één hand te openen en is geschikt voor openingen van 73 - 93.3 cm. De breedte is te vergroten met een (los verkrijgbaar) verlengstuk.

De klassieke Premier Gate is BabyDan is best verkochte hekje sinds jaren.
Het hekje is nu nog beter met een fijn handvat dat gemakkelijk te hanteren is. In het handvat zit een indicator ingebouwd die aangeeft of het traphekje goed bevestigd is. Wit betekent dat het hekje veilig hangt, terwijl het bij rood nog wat strakker tegen de muur aangedraaid moet worden.

Het monteren van het traphekje gaat erg makkelijk en er komen geen schroeven of boormachines aan te pas. Geschikt voor openingen van 73 tot 93 (met behulp van de twee meegeleverde verlengstukken) en zelfs 120 cm (met extra verlengstukken die er apart bijgekocht kunnen worden). Het traphekje is zonder verlengstukken maximaal 79,6 cm breed. Met verlengdelen (waarvan 2 stuks meegeleverd) kan het traphek tot maximaal 93 cm verlengd worden.
Dit is een z.g. manueel klemhekje. Het deurtje blijft open staan en je moet het hekje wel zelf sluiten.

Opmerking 1: Dit hekje heeft een z.g. "power frame". Als je de doos opent dan lijkt het of het hekje "scheef" gelast is. Maar als het hekje "klem"gaat zetten tussen de muur dan zul je zien dat het hekje toch perfect past.

Opmerking 2: Om het hekje in "Verband"te houden zit onder aan het hekje een drempeltje dat de linker en rechter kant bij elkaar moet houden. Dit drempeltje is bij elk klemhekje noodzakelijk. Normaal heb je daar geen last van, maar als je het hekje boven aan de trap wilt monteren dan adviseren wij om het hekje iets verder te zetten en niet meteen op de rand van de eerste trede.
Opmerking. In tegenstelling tot de video gaat de nieuwe schroef maar 20mm in het frame.Dat is meer dan voldoende.
Tested and approved in accordance with: EN1930:2011
Gerelateerde Producten