BabyDan FlexiFit Schroefhekje Metaal 67-105.5 cm Zwart

BabyDan
5705548034238
55116-2600-10-107
NIEUW
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Baby Dan Flexi Fit Traphek Schroefhek Metaal Zwart 67-105.5 cm

BabyDan FlexiFit ZWART/ ZWART schroefhekje 67-105.5cm Super Flexible.
Dit is de vernieuwde Flexi Fit van Baby Dan. 
Een van de beste en veiligste schroefhekjes die BabyDan heeft. Voldoet aan de laatste nieuwe veiligheidseisen door op een creatieve manier de spijlen net een ander “ritme” te geven. Daardoor heb je, ook aan de zijkant, kleinere spijlopeningen.  Dit schroefhekje is oersterk en gemakkelijk met een hand te bedienen.

Dit is een schroefhekje: D.w.z. dat je de babydan flexifit metal hekje met een paar schroefjes aan de muur, of in het hout moet bevestigen. Die paar schroefjes is eigenlijk het enige nadeel van dit hekje.
Maar het enorme voordeel is dat je een voordelig, en veilig hekje er voor in de plaats krijgt.
Zonder het risico op struikelen. De babydan flexifit metal heeft een veel grote opening. Ten opzicht van een klemhekje. En dat boven en onder aan de trap gemonteerd mag worden. Je hebt wel wat gereedschap nodig. Boormachine, potlood, waterpas en eventueel pluggen met bijpassende schroeven.

Werkhoogte: De babydan flexifit metaal zelf is ongeveer 700mm hoog, maar omdat je onder het baby dan flexifit metal nog ongeveer 50mm vrije ruimte hebt, kom je in het totaal op een werkhoogte van 750mm

Opening: Kan links of rechts gemonteerd worden. Maar het babydan flexifit metal kan ook naar voren of naar achteren worden geopend ( 2 kanten op ) Wil je dat niet, dan kun je een klein “blokje” in de sluiting monteren die dan een kant blokkeert.

Snel koppeling:  babydan flexifit metal heeft een slimme oplossing.
Op het scharnier zit een dopje. Het enige wat je doet is dat dopje “los klikken” en je kunt het babydan flexifit metal schroefhekje in een beweging weg halen. Zo simpel, zo eenvoudig. 

De sluiting: Er is veel te doen geweest over sluitingen. Sluitingen moet moeilijk zijn voor peuters, maar de ouders ( en de Oma’s) moeten ook in staat zijn om het traphekje normaal te openen.
De oplossing is een systeem waarbij je eerst met je duim een schuif moet verzetten en dan het hekje ongeveer 5mm moet optillen.  Die twee beweging doe je gelijktijdig.
Voor volwassen geen probleem en voor 99% van de peuters zo goed als onmogelijk.
(100% veiligheid bestaat helaas niet.)

Leeftijd: Vanaf geboorte